Producten voor natuurlijke trompet (1)

walnoothelften

walnoothelften

Samenstelling van walnootkernen 1000 g walnootkernen bevatten: 50 % 1/2 noten (licht) 30 % 1/4 noten (licht) 20 % 1/8 noten (licht) 100 % gemengde noten van acacia Verpakking – dozen van 10 kg. Schaal en vreemde lichamen (in gewicht) – maximaal 0,05 % Kleur vrij uniform, komt overeen met de Bulgaarse walnoot Classificatie van de kleurstaal voor "licht" Totale defecten (in gewicht) - maximaal 5 % Voor een maximale houdbaarheid, bewaren bij gekoelde temperaturen onder de 2° C en een maximale relatieve luchtvochtigheid van 55% Samenstelling per 100 g walnootkernen Calorieën – 851 Eiwit – 14,8% Vetten – 60% Koolhydraten – 16 Ruwe vezels – 9,6 % van vitamines Vitamine A – 0,6 Thiamine, B1 – 24 Riboflavine – 8,21 Vitamine C – 4,4 Categorie: Rauwe noten